Sebevrah

Sebevrah

Anotace: Vzít si život je lehké. Ale je to opravdu útěk z toho nejhoršího?

Co to bylo? Skočil z mostu.
Proč si tohle udělal?
Místo sexu, místo postu,
na prušvich si zadělal.

Teď by se mu zpátky chtěělo,
tím si však nepomůže,
má duši a hledá tělo
a najít ho nemůže.

A tak bloudí říší mrtvých,
už ani neví, za čem jde.
Ale v těch temných, rudích lesích
nic než hrzu nenajde.

A tak bloudí bludná duše,
toužá vlasy si servat,
však nemá tělo, bude bloudit slepě a hluše,
dokud svě bude trvat.

Bude bloudit celé noci,
nevidí již nikdy nebe.
Nedostane se mu moci,
neb zavraždil sám sebe.

Anděl smrti po něm pase,
do očistce ho vtáhnout chce,
namarkovat na ďábelské kase
a pak ho na trh duší cpe.

A ten chudák zoufalstvím šílí,
kdyby tak mohl šas vrátit zpět.
Znovu a znovu si přehrává tamtu chvíli
a ten kráký, strašný let.
Autor Mišpule, 03.06.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný a možná pravdivý, to se třeba jednou ukáže...

04.06.2007 12:59:00 | Gabriel17

Piš dál

03.06.2007 20:37:00 | K.ohn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí