Shodou okolností

Shodou okolností

Anotace: ...vše je takovou malou shodou okolností

Shodou okolností

Vyryto do kamene,vyryto časem
a shodou okolností.
Sedíme u stolu nad nedopitým kafem
a z logru zkoušíme číst sny o budoucnosti.

Za špinavým oknem nádražní putyky
od nikud nikam, odjíždí vlaky.
Sedíme nad rozlitým kafem
a chceme odjet taky.

Já a mé svědomí...
Autor Eliott Fargley, 21.04.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí