Dialog o Frantovi

Dialog o Frantovi

Anotace: Tohle nejni filosofie.

Oč tu sakra běží?
O Frantu,
Kopuluje s drůbeží.
Franta?
Franta!
A jak to?
To fanta,
Moc se napil.
Jak? Napil?
Prostě se opil.
S drůbeží?
Ne, sám.
Kolik jich dal?
Sto věží.
Na hradě?
Ne, na zahradě.
Mezi stromy?
Ne, v hospodě,
Mezi domy.
A v jaké?
U Poblitýho rohu,
U Jelínků také.
Mladej Jelínek je prase
Jak jsi na to přišla?
Pořád na tebe ptá se.
To něco znamená?
Nech mě, jsem znavená.
Tak řekni.
Jezdí na Slapy.
A já myslel, že je na chlapi.
To taky.
A s kým tam byl?
S panem Klouzkem,
Vodku pil.
Jak to vodku? Vždyť fantu?
To neznáš Frantu…
S jakým Klouzkem?
S Klouzkem od vedle,
Byli zlitý hnedle
A co bude k obědu?
Vepřové a knedle.
Bez zelí?
Zelí došlo.
To je skvělí.
Vrány ho sežraly.
To mi došlo.
A co strašák?
Pověsil řemeslo.
Kam?
Na věšák.
On má věšák?
Malý, z bazaru.
Pojedu do Varů.
Co tam?
Pro nového strašáka.
A sám?
Ne, s Pepou.
Ten strašně huláká.
Tak s Lojzou.
Tomu furt žíly tepou,
To jeď radši s Pepou.
Vocáskem, nebo Svatošem?
S tím, co chodí pro pivo
S nůší a košem.
On má nůši?
Jo, docela mu sluší.
Také bych chtěl jednu,
Dal bych za ní duši.
Dostaneš ji k svátku.
Kdy mám svátek?
V sobotu po pátku.
Tobě zas dám šátek.
Já ale nic nemám.
Tak dám něco všem.
Všem?
Ne, jen ženám.
Ty chlípníku.
Já ne, to Franta je chlípník.
Jakej Franta?
Ten, co šukal slepice.
Autor Jan Simon, 21.04.2005
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí