Láska má....veliká

Láska má....veliká

Anotace: jak málo stačí,aby člověk přehodnotil!

Nádherný pocit v okolí bránice,
v hlavě zmatek a vánice,
co asi s tělem mým děje se?
Proč srdce mé touhou třese se?
Kam myšlenky všechny mé směřují?
Čím stalo se,že všichni se radují?
Jak možné je tak šťasná být,
vždyť nedávno mi nechtělo se žít!
Autor LadyAnet, 04.06.2007
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: kávěnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí