Žaluji

Žaluji

Anotace: a čekám

Žaluji na lásku,žaluji na milého
nechá mě čekat na slůvka jeho,
nechá mě čekat na něžná políbení,
nechá mě čekat,stále tu není.
Půjde-li to tak dál,to dobře vím
promarním život čekáním.

Promarním život čekáním na lásku
musím si konečně položit otázku
zda na lásku čekat se vyplatí
na lásku,kterou ty nechceš mi dát,
na lásku,kterou jiný dal by mi rád.
Autor takova, 21.04.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí