Už není

Už není

Anotace: Koukejte a hodnoťte

Pocity jdou a lidé sedí,
koukají a ovládá je snění.
Slunce svítá a voda pění.
Tak láska moje, už není.
Všchno se mění.
Lidé chodí a pocity sedí,
protože nevědí,kdo na ně hledí,
kouká na ně z výšky, skrz prsty,ale
neprohlídne všechny jejich vrstvy.
Jen vidí, že láska to už není...
Autor Sebastian_13, 21.04.2005
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí