Pekelná

Pekelná

Anotace: Čtěte a komentujte

Šel jsem cestou do pekel
a uviděl tam toho čerta.
Co hledajíce hříchy
vytrhl si kus míchy.
Cítil bolest, strach
a nevěděl, jestli bude chodit zas.
Poslouchaje nářky hříšných,
přestávaje býti pyšný na svou práci.
Chtěje opustit svou pekelnou klec.
Zemřel a šel do nebes...
Autor Sebastian_13, 21.04.2005
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí