Bída v pekle

Bída v pekle

Anotace: No jo, s peklem je to zlý :D

Ke mně domů přišel satan,
prý v pekle jestli nechci nájem
tak mu říkám, nemám zájem
nábytek že samý ratan.

„Víte, pane nesnáším já teplo“
„Jaképak teplo, moderní technika
klimatizaci máme, žádná panika“
to už se mnou málem kleplo.

Zima v pekle, to je doba zlá
„A ceny tam, jaké máte?“
„Ty nejlepší, že se vůbec ptáte“
A že už má hlava mnoho zná!

„Cožpak hříšníků máte málo?“
„Málo, málo, až mě zebe
věčná je konkurence nebe“
Možná by to zato stálo!

„Ale kněz že skončí v pekle?“
„Žádný strach, nebojte se nic!
u nás je takových mnohem víc!“
Nedokážu už se ani tvářit vztekle!

„Promiňte pane, já radši nebe.“
Teď popadla ho litá zlost,
že v pekle nemaj lidí dost!
Jen vzpomenu, už ve mně škube.
Autor Helios, 04.06.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šak je to pěké;-) Sic je to dlouhé,ale přec mi přijde také useklé...

04.06.2007 18:25:00 | Haňa,dívka do nepohody

Dik, sem necekal, ze na to zareaguje vubec nekdo kladne :D to sem napsal ted behem chvilky jen tak z nudy. Jsem rad, ze se aspon malicko libila :)

04.06.2007 18:05:00 | Helios

Já bych dala aspoň 300% :-).
Líbí se mi, pobavila mě

04.06.2007 18:02:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí