Tma

Tma

Anotace: Jen taková kravina... psala jsem to z nudy v autobuse. Nehledejte smysl:)

Je tma.
Že by šla?
Někam pryč
a mě tu nechala být.
Srdce, křič!
Chci bolest smýt.
Z hrudi mi teče krev
nebo je to šťáva?
Nevím.
Necítím
Slyším řev.
Nemám žádná práva
na lásku a nenávist,
jen lhostejnost.
Stavím samoty most.
Jsem ve svém srdci cizí host
najednou.
A láhev bezednou
vypít toužím.
Na dno klouži
pohledem.
Samy
v zemi
přede všemi
jsme.
Autor Mišpule, 04.06.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí