Amputace

Amputace

Anotace: ..........

Ráno
sotva vstanu
hrůzou strašnou řvát nepřestanu
a slzami se zalykám
můj bože, kde své ruce mám?
Další ráno
jen co se probudím
své nohy vůbec necítím
s hrůzou se na ně podívám
a zařvu Kde své nohy mám?
Třetí ráno
můra mě k smrti ubíjí
můj zbytek těla zabíjí
bojím se, co z noci zbylo nám?
kolem je spousta krvavých tlam...
Bože
vždyť já se užírám!!!
Autor Elvíra Adamsonová, 04.06.2007
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí