Černobílý život

Černobílý život

Anotace: Takový zlomový stav...

Jak sluneční svit za noci
bloudím, hledám kdesi pomoci
jak obláček páry bez vody
sleduji zdáli nebeské průvody.

Sedím, čekám, bílá, černá
která z vás mi bude věrná?
Kroky slyším blíž a blíž
černá nebo bílá spíš?

Táhne se jak nekonečná jáma
s kápí, kosou temná dáma
Ach ne, šálil mě snad zrak?
Stín, přešel měsíc mrak.

V oslnění z přenádherné záře
hledím do té nejkrásnější tváře
Ach ne, kde jsi nejkrásnější z žen?
Cožpak ta zář byl jenom sen?

Nepřišla jediná, zradily mě obě
čekám, jak jen mám pomoci sobě?
s nadějí v bílou stále přežívám
černé se nebojím, brzy ji zavolám.
Autor Helios, 04.06.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo..taky se mi zdá, že je jen černý anebo bílý...občas růžový,a to jen tehdy a do té doby, než si vždycky pádem o hubu sundám svoje růžový brejle

06.06.2007 17:34:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí