Jitka

Jitka

Anotace: Původně to měl být rockový text, ale nějak jsem to přepoetizoval ... tak vzniklo něco, čemu jedem můj kamarád říká poetický průjem :-)

Chytám se stébla duhy
Které se možná spletlo
Jsi první jsi i druhý
A já jsem temný světlo
Až bude jednou brzy
Zbarví se všechny síly
Školáka taky mrzí
Když přijde únor bílý

A já jsem temný světlo
Co chodí v bílým hávu
Ti které nepopletlo
Uvidí zlatou krávu
A nebo zlatý prase
Co krade lesklý sklíčka
Pak tančí na terase
Když dohořívá svíčka

Už praská louka snění
Ve svitu kopretiny
Odchází promlčení
A přijde někdo jiný
Ty ale budeš věčně
Mít duhu ve svém klíně
Modře a neskutečně
Jak ryba na mělčině
Autor Petrik78, 21.04.2005
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí