Pesimistická

Pesimistická

Anotace: Recesistní chanson pro jednu příliš smutnou spolužačku ...

1/ Nechci už žít
Neb žití mne mrzí
Vezmu si prášky na spaní
Vzbudím se časně
Vzbudím se brzy
A sním ty prášky k snídani

2/ Nechci už žít
Neb vím že až zemru
Ani pes po mně neštěkne
Vím že už teď
Ve mně vidíte lemru
A to je od vás nepěkné

3/ Nechci už žít
Neb vše na co sáhnu
Brzy se v trosky promění
Nedivte se mi
Že po smrti prahnu
Když není tu ten kdo ocení

4/ Nechci už žít
Neb nepoznám duši
Jež vyšle pohled chápavý
Amor snad nemá
Náboje v duši
A mě už čekat nebaví

5/ Nechci už žít
Však až na mém hrobě
Vyroste záhon konopí
Snad někdo najde
Vzpomínku v sobě
A snad mou bídu pochopí
Autor Petrik78, 21.04.2005
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí