Ani se nepodíváš....

Ani se nepodíváš....

Anotace: ...ja nevim co k tomu rict, snad jen ze i kdyz to vypada ze me to neva, boli to

"Neplakej" říkaš mi už po desátý
a stále máš zavřené oči
Venku chodí lidé
a já slyším každý jejich krok
je jich tolik a sou tak nahlas
Stále se nedíváš
ale víš že každou minutou
sekundou je jich čím dál víc
Můžeš jen za jednoho z nich
ale stejně se na mě ani neposíváš
Spíš?
Otevřeš oči a si někdo jiný
si jeden z těch cizích lidí venku
Ale je mi fajn,
vím že si mě tu nenechal tak uplně samotnou
Autor cestovatelka, 05.06.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...

09.06.2007 19:00:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí