Buď sám

Buď sám

Anotace: ...joo silná slova ale uvnitř to pořád stejně bolí

Buď sám

Stejně ti to všechno odpustím
Zapomenu na to a půjdu dál

Myšlenky na tebe ráda opustím
Všechno je lepší než být sám…

Nemůžu se přestat divit
Nevím co se se mnou stalo

Že život začal se mi zase líbit
A ke štěstí mi stačí málo…

Odkryl si ze mě i to
Co dlouho samo se skrývalo..

Jen ses nemusel tolik přemáhat
Aby si mi řekl: ,,Mám tě rád.“

Jdi pryč prosím nech mě být
Jdi si za svou novou láskou

I bez tebe už umím žít
Dávám ti tak týden náskok.

Díky bylo to s tebou krásný
Díky broučku, ale teď už běž..

Jednou budeme si zase vzácný
To co si mí říkal byla milosrdná lež…

Za cenu všeho život ve svých rukou mám
Protože,víš,všechno je lepší než být sám…
Autor Malinka, 05.06.2007
Přečteno 202x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí