Přátelství

Přátelství

Anotace: Prosím tak jak píšu a nejen to.

Přátelství?
Přátelství nejmocnější počin na světě.
Přátelství to je to co vždy když je, najde tě.
Přátelství je čarovné leč prosté, čisté.
Přátelství najdu tě a ty mě, víš kde.
Přátelství nikdy neřekne ti ne.
Přátelství ať je válka, zima, vždy zahřeje.
Přátelství hordu nepřátel porazí ---

Však jediný protiklad a je po naději
Zrada - - - -
Jen to slovo bolí, a věřte skolí - i tunového býka.
Je to jak když ti do srdce, od přítele, vnikne dýka.

Prosím, varujte se podlosti, lží a zrady
Prosím, buďte mými kamarády.
Vážně dík…….
Autor RendyMCAir, 22.04.2005
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc oslovilo. Opravdové přání napsané od srdce.

04.10.2021 19:18:13 | mkinka

Děkuji, nevěděl jsem, že to ještě někdo čte :)

04.10.2021 19:48:58 | RendyMCAir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí