Já a já

Já a já

Anotace: ...

Sám sebe jsem potkal
a povídám mu:
Jsi jako moje fotka,
však možná se klamu.

Jsi mé já, to druhé?
Nebo přelud jen?
V mé mysli pouhé
jenom lživý sen?

A tak si mi odpovídám:
Ty nejsi já pravé,
ty jsi onen klam,
sobě pravím Ave.

Kdo tedy v pravdě je
já? Je z jiného světa kdesi?
Chyťte toho zloděje,
co mě ukradl, než na větev mě pověsí.

Potom jsme se spolu rozešli,
já jsem šel tam a já tam.
Kdo byl kdo řeknu, chceš-li.
Byl jsem to já, jež k sobě chvátám.
Autor Žiťa, 05.06.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové zajímané..nejsi schyzofrenik?!? = ) pěkná báseň rozhodně mě donutila přemýšlet..= )

06.06.2007 19:00:00 | aoj!!

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí