Dolů...

Dolů...

Anotace: A až na dno.

Zvláštní to pocit
K slzám je blízko
Uvnitř je sevření
-
"Srdeční bolení"

V hlavě je prázdno
Všude kolem je tma
A přesto myšlenek moc
-
"Říká se tomu nekonečná noc"

Dlaně se třepou
Všechno je studené
Srdce se zastaví
-
"Všechno se zbortilo.. Kdo to teď postaví??"

Víš že mám strach
Bojovat neumím
Zbraně nevlastním
Kde se to naučím?

Pomoct mi nechceš
Hezky v tom plavu
Jsem jak potápěč
-
K hloubkám spěju

Ke dnu.
Autor katttka.k, 05.06.2007
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí