Kolotoč

Kolotoč

Anotace: mou hlavou prochází myšlenky,vzpomínky......

V hlavě mám velký kolotoč,
hlavá se mi motá a já nevím proč.
Nejasné rysy míst a postav,
zítra se lásko za mnou dostav.

Vzpomínky se točí mojí hlavou,
uteklo to,v dálce plavou.....
smutno je mi po těch krásných chvílích,
stýská se mi po těch milých...
Autor Dušekteráztroskotává, 05.06.2007
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí