Můžu?

Můžu?

Anotace: Nerýmuje se to, ale.. no prostě ale..

Můžu za Tebou? Prosím.
Já nemám sílu s těmi pokrytci tady žít.
Nemám chuť se každý den přetvařovat,
dělat, že je vše v pořádku.
Je jen pár věcí a lidí,
pro které mám chuť žít.

Nejsi to Ty, ani Ty.
Je to on a ona, ano přesně oni.
A ještě pár takových..
On a ona,
ovšem moc jich není.
Každý vždy ublíží,
ať vědomě či ne.
Autor Bechy, 05.06.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí