Jsem ráda, že Tě mám!!

Jsem ráda, že Tě mám!!

Anotace: Vyjádření pocitu k člověku, na kterém mi záleží...

Už neplakej, není proč
už není slyšet slzy,
ani slůvko, že Tě to mrzí.
Už není naděje, síla to vrátit,
nesmíš si život maličkostmi krátit.

Neplakej, jen se na svět usmívej
a na mě se podívej.
Co vidíš?
Radost, smutek či stesk?
ty jsi do mého života vstoupil jako blesk.
Blesk z čistého nebe,
jsem ráda, že mám jen Tebe!!!
Autor Andy, 22.04.2005
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí