Na hřbetu prázdnoty

Na hřbetu prázdnoty

Anotace: Moje někdy až moc chaosové myšlenkové pochody.Absence řádného rýmu je jinak už prostě styl těch mejch patlaninek:o)

Magickou aurou prosáklá zem,
již dávno postrádá významu v další den,
poselství lepších zítřků pod návaly logiky tiše zkomírá,
prázdnota v našich duších mé naděje tiše užírá...

Pod spalujícím dechem života jenž vyměřen nám byl,
na konci jen zeptat stačím se...Proč jsem vlastně žil?!

Tak nadějí mojí je...Že moudrou dračí píseň uslyším...

Tu píseň jenž skrz naše prokleté století,
do prázdnoty tiše zní,
mé srdce pak snad...Uzří skrytá znamení.
Autor Lukáš Sláma, 06.06.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý. Líbilo se mi to. Moc hezký!!! :-)

28.07.2007 17:40:00 | Vitae

Je to zajímavé.....Líbi se mi to :) jen tak dál :)

20.07.2007 13:24:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí