Otrok nebes

Otrok nebes

Anotace: ...

Pár kapek co zůstalo po dešti,
z kopce do údolí pomalu se vlečou,
stejně jako život z výšin dolů padá,
tak po duši sám ďábel mi sahá...

Démon či ďábel jsem sám sobě,
a do pekla cesta je tak krásná,
lemována dobrými skutky,
vede až k sobectví...a čistotě...

Jako otrok nebes,
řítím se do pekel...
Autor Láďa, 06.06.2007
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako otrok nebes,
řítím se do pekel...
Zapeklité;-)

22.06.2007 13:50:00 | Qee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí