Každý ji zná

Každý ji zná

Anotace: ...**

Kdo nepoznal její hebká ústa,
neví o čem mluvím,
kdo v ruce nedržel její vzpurné tělo,
neví o čem je řeč...
cítili jste někdy její pot?
ne? o mnoho jste přišli...

Ale ten kdo zná...
tu touhu,
ty slůvka, která šeptá,
když se společně usíná,
vášeň po prožité noci,
kapky potu na ladné šíji...
To už určitě někdo zná?!!!...

Znáte přece múzu a její krásu...i bolest...
Autor Láďa, 06.06.2007
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí