Co je to napadá?

Co je to napadá?

Anotace: jedna z říše zvířat(ek) P.S.doufám,že termín zevlace není neznámý

Dva čmeláci vsadili se
unaveni zevlací
který z nich dvou
umí lépe
provést nějakou legraci.

První vletěl na náměstí,
lidi pivo pili.

Druhý nyní říká si
"To jsem zažil legraci",
lidé,vesměs přiopilí,
hlasitě se smějíc
vyndavali čmeláka
z omlácených sklenic.

Druhý čmelák na to volá
"Hele to nic není,
podívej se jak se dělá
sranda
u nás doma".

Rozletěl se proti hlavě
jedoucího bikera.

Nikoho se na nic neptal,
starý ani proroka
napálil to plnou parou
bikerovi do oka.
Náraz odmrštil ho hravě,
přestože to říkám právě
stalo se už za šera.

Bikerovo oko ještě teď silně slzí
když sedí na náměstí
a pivo popíjí.
Všichni shodli se na tom
že čmeláci jsou drzí,
nebo hloupí,
když takové hrůzy
dělají.
Autor stepy, 22.04.2005
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí