Války zvířat (lidí)

Války zvířat (lidí)

Anotace: Jsme lidi! Tak proč se tak nechováme? Kurva...

Války co byli, teď jsou a budou,
je jen válčení mocných s nechutnou nudou.
Jen si tak pro radost nakoupěj zbraně,
za peníze z dms... vždyť lidé mohli žít za ně.

Když chtějí, lusknou si, hladomor zavedou,
tyhlety rozmary k ničemu nevedou.
Z pýchy a marnosti zabíjí lidi,
ať jsou tu muslimé, katolíci, či židi.

Své státy zadluží a o prachy se perou,
studenty dějáku tak pěkně serou.
Těch válek pro hovno, pro blbou moc,
bylo už tak strašně moc!

A přesto dál válčíme,
ze šílenctví vraždíme.
Jak zvířata se řídíme pudem,
co když tu jednou už nebudem?

Srdíčko necítí,
že míříme do řiti,
když oči nevidí.
Co je to s váma? Jste lidi?
Kurva, lidi!
Autor Mišpule, 06.06.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

máš pravdu...a moc se mi líbí ten konec :)

07.06.2007 19:53:00 | fairywood

juj :) no neřikám že by to nešlo trošičku upravit ale je to pěkný i bez toho :D

06.06.2007 16:09:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí