Sbohem

Sbohem

Anotace: Loučení se vším co bylo...

Lapen v pavučině osamění
snažím se upadnout v zapomnění
pod nebem širým se procházím
chci zapomenout, živote, odcházím.

Rudý kvítek vzduchem klouže,
bylo to krásné, bylo to jak růže
k zemi padá, minulost stírá
až mé srdce žalem se svírá.

Loučení je překonat života hráz
rychle přepadnout, to jde snáz
avšak kvítek už jak pírko nepluje
jeho červeň zmizí, vítr zaduje.

Tolik jsme prožili, květů sad
červené, bílé, modré, růží sad.
neplakat, neplakat, jsem chlap
přisel podzim, slzičky – kap, kap…

V dešti slz a květů ruka mává
poslední kvítek pokoj žádá
pospolu jsme byli v mnohém
náruč plná barev růží – sbohem…
Autor Helios, 06.06.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu opožděná, ale přece odpověď. Víš někdy nejde bojovat, prostě skončí jedna etapa života. Světlá stránka je, že začíná etapa nová :o)

10.09.2007 17:50:00 | Helios

A není to škoda- jen tak říct Sbohem a odejít...? Bojuj trochu...

06.07.2007 20:17:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí