Cesta

Cesta

Anotace: Krátka, neveršovaná asi básnička, která mě napadla před spaním.

Na obloze vyšla
první hvězda jasná.
Ukazuje cestu
všem duším zbloudilým.
Většina z nás si ji najde
- nebo si to alespoň myslí.
Ale ti, co stále tápou
a nakonec zabloudí
- cestu už si nenajdou.
A my ostatní
můžeme jen prosit Boha,
aby jim jejich poslední hřích odpustil
Autor Lucyinka, 06.06.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není jednoduché najít cíl..TY jsi našla...?

06.06.2007 21:44:00 | Puppeteer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí