Snůžka smetí

Snůžka smetí

Anotace: Co vlastně jsem?!

Snůžka smetí přemýšlí tak o životu,
o tom jak má stále v ksichtě botu,
jak každý kope do jejího koše,
a jí to nevadí jak holubí hovno padající na ksicht soše,
taky proč, vždyť je to jen odpad,
co sem tam zatouží, aby se už rozpad,
aby z něj už byl zas pořádek a čistota,
a abych si už zase začal trochu užívat života!
Autor Bogieman, 22.04.2005
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí