Proč...

Proč...

Anotace: Made in school...

Sedím ve škole a bdím proč takhle člověk žije

Nemůžu najít důvod pro co moje srdce bije

Nejeden fell tady z toho systému blije

Otázka zní:proč tady všechno hnije

Lidi jsou jako zvěř když někdo někoho zabije

Jdeš do klubu se pobavit a někdo tě zbije

Fízl s tím nic nedělá a jenom si ruce myje

A co politika?Tam jsou všichni jako zmije

Co se to kurva děje-když žralok vplave do Dyje

Alkoholik se má fajn když non-stop pije

Já jsem pořád v klidu i když venku chčije

Tak mi řekni proč---proč člověk žije.
Autor Pavel Novotný, 07.06.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí