Paní Y

Paní Y

Anotace: bez vlivu rohypnolu :))

***

život je báseň…
na křídlech bílých andělů
v Evině rouše ctnosti
nasává nektar z požitků
had jablkem už nedočkavce hostí

a zdá si touhu o kráse
o muži s tváří hrdiny
svalech a těle ze žuly
co honosí se rysy – v pravdě božími
než zašlape ho bez výčitek
a bez skrupulí do hlíny

nosí se v šatech z hedvábí
stvořeno UNISEX
dvě ňadra oběť přivábí
boky se vlní, známá lest
nohy už chystají se hlavu splést

život je báseň…
a zlaté démanty se pyšní
když svádí bitvu, přímo šílí
pocity na krajině břišní
kdo další bude její milý???
pln touhy, vášně dojetí..
než zapíše se do seznamu,
kořistí a obětí...

***
Autor Bean, 22.04.2005
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty.

15.01.2008 19:03:00 | MalaIzis

Tak teda něco zase řeknu (se určitě nemůžeš dočkat): Pááááááááááááárrrrrrrrrrrrrááááááááááádddddaaaa!!!

19.10.2005 15:04:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí