Snění

Snění

Anotace: nad něj není

Přikrytá voňavou peřinkou
která laská mou pleť
ležím si ve vaně a sním si sen
o tom že zase bez tebe nemohu žít
s tebou chci spávat s tebou chci být
duhové bublinky duhový třpyt
cítím se mladá,krásná a fit
Autor takova, 07.06.2007
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Šerák, Honzeek22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snít se musí to je fakt
kdo to umí je kabrňák
já si vysnil si vysnil modré nebe
pod ním bůček..pivo..s chlebem.. .o))

taková povidlofka..

07.06.2007 22:10:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí