Pomoc...rodině...

Pomoc...rodině...

Anotace: O tom co je silnou a někdy tajnou zbraní...co ničí ty jež milujeme...alkohol...

Pocit jež mě tiží
a nedá mi v noci spát,
můj duch na mě ve tmě shlíží,
přemýšlím co hrozného mohlo se nám stát.

Když se zdraví tiše ztrácí,
domeček z karet se jak skládanka skládá,
rodiče jsou často v práci,
rodina se rozpadá.

Proč,
dva milující,
na sebe nyní jak psi připraveni k boji shlíží
nevím,
co dobrého jim říct,
o ně strach a snad i vina mě teď tíží.

Hnědý mok,
jež milovali už spanilí rytíři,
pro čest dam jdoucí se do válek být.
Ztrácím,
bolest uniká v podobě slz na líci,
šťastná chci zas ulicí jít.

Co dělat mám,
koho žádat o pomoc,
když tekutá zbraň je v domě stále.
Nevím si rady,
stát či pomoci mu dále?
Autor Biggi, 22.04.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žijeme podobné životy...

12.09.2005 06:58:00 | Hančí

Tady je opravdu dobrá rada drahá,napřed musejí chtít ti,jichž se to týká a pak se dá podat,pomocná ruka.

08.09.2005 22:24:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí