Unavená

Unavená

Anotace: a nějaká

v šilené touze po životě
sekám své upocené verše
/jako Baťa cvičky.../
viďte, paní z horního podlaží.

Své křehoulinké víly
nechávám harmonikám

na ně sílu nemám.

Horkým žlázám dřevěných nápisů
recituju Halasovu Prahu
tiše, na melodii svítání

heboučký kapesník do dlaní

si kladu

na zchladlé střechy měst
jednoho, mého města...

píseň pana Andersena
kterou bych vám tak ráda dala

/byla tu - však vyprchala/
a já
tu
baťovsky unaveně
píšu.
A vlastně nevím proč.
Autor Franti, 07.06.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, měla bych si dávat větší pozor, co ti píšu do komntů. baťová...

11.06.2007 20:14:00 | grygaruv atelier

to neva, hlavně že píšeš...

07.06.2007 20:12:00 | Trdlo

Navštiv Kodaň a malou mořskou vílu...

07.06.2007 19:40:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí