Život

Život

Anotace: :o)

Přísloví

Až vše Tě v řití opustí,
Ty směle proti bouři pluj,
všem ranám nastav čelo
své, trp tiše,
nikdy nežaluj(nenařikej)

,,Zítřek je budoucnost
každého znás!"

a moje nej!

BOJUJ
Armádě zdar
proti válce mír.
Proti štvaní klid,
a proti všem,
co vraždí,
v boji nastoupit..

jsou to blbosti..ale v něčem mi fakt pomohli
Autor Lykan, 07.06.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí