ODPOVÍŠ?

ODPOVÍŠ?

Anotace: Psáno ve strachu o přítele

Proč mi to děláš, proč?
Proč nutíš mě se rozhodnout,
zda ztratit to, za co celý život bojuji
či zradit přítele.

Proč jen se ptáš, proč?
Zda se chci sobecky rozhodnout,
zda nechám si to, zač tolik bojuji
a ztratím přátele.

Proč nutíš mě vybrat si, řekni mi proč!
Proč nesmím zbavit se pout,
co celý život mě svazují
a zachránit přítele.

Proč, prosím prozraď mi proč.
Proč se chci stále před světem uzamknout.
Ve snech, co dosud mne ukájí,
a nepoznat přítele.
Autor Elvien, 07.06.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí

27.06.2007 19:32:00 | d---

krásně napsané, moc moc se mi líbí..:o)

17.06.2007 09:02:00 | kakaoo

Nikdo by to nevyjádřil lépe :)

12.06.2007 22:25:00 | Jessica Bloodham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí