Pro mamku

Pro mamku

Anotace: Bylo to tu už stokrát, ale teďka v trochu jinym provedení....:o))

Jedna je tvá usměvavá pusa.
Dvě jsou tvoje smutné oči.
Tři jsou tvé vrásky na čele.
Čtyři jsou končetiny stále pracující.
Pět let je rozdíl tvých dvou dětí.
Šest bylo účesů, všechny ti slušely.
Sedm je lží, na které jsi nepřišla.
Osm bylo knížek, které jsi mi v dětství přečetla.
Devět let je tvé nejmladší dceři, které dáváš pořád přednost.
Deset, a to je jich ještě málo, promiň.
Jedenáct a víc zákazů si mi dala.
Dvanáct dnů v měsíci jsem na tebe naštvaná.
Třináct otázek si mi zodpověděla.
Čtrnáct svíček jsem měla na posledním dortu.
Patnáct let za chvíli bude mi, celých těch patnáct let ses o mě starala a (doufám)milovala mě.
Autor zuzik, 22.04.2005
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí