Růže

Růže

Anotace: ...

Růže cos mi dal, už pomalu usychá
Lístek po lístku se ztrácí jako voda mezi prsty
Nádherné barvy co příroda namíchá
Se pomalu mění jen v ty suché listy

Přišel jsi do mého života
Jako růže přichází do světa
Náhle až možná nečekaně
Vtiskl si mi ji něžně do dlaně

Díky tvojí nekonečné lásce
Vznášela jsem se jako na obláčku
Ač se nepodobala ideální krásce
Mám Tě ráda, víš miláčku
Autor seherzada, 22.04.2005
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí