Outsider

Outsider

Anotace: Ženy a dívky s námi někdy dokáží dělat opravdové divy.

Cítím se jak malý ptáček, který zrovna z hnízda padá.
Soupeři jsou ve skvělé formě s rameny přes celá záda.
Rozum radí - nekal vodu, uznej svoji nevýhodu.
K němu přidává se cit - dnes nemůžeš zvítězit.
Vím, že rozhodují pouze výkony a činy,
vavříny teď prostě získá někdo jiný.

Náhle přišlo povzbuzení,
od Ženy - a vše se mění.
Země zachvěla se rázem,
nervozita padá na zem.
Cítím příliv nové síly,
i bez křídel letím k cíli.

Někdy stačí od té pravé třeba něžné políbení,
hošík z outsidera pak v jedničku se rychle změní.
Autor Mourek, 22.04.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé.Kde se tu ale vzal vzkaz z 30.5.07? K tomu podotýkám:...Zavinil sám..jsi snad sebemrskač? Roboti píšou Blu, chybí "e" na konci a blue není jen modrá, ale i smutný, tesklivý atd.

03.06.2007 02:12:00 | Liv

Ne, odchod jsem si zavinil sám, v křišťálu žádná chyba není.

30.05.2007 20:59:00 | Mourek

:-))

18.03.2006 22:17:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí