Přání

Přání

Anotace: ...možná nejen moje přání...

Kéž by se mi jednou poštěstilo,
najít místo, kde by mi nic nevadilo.
Kde bych si mohla hrát na věky
a nemusela řešit splátky a úroky.

Místo omítky měla nad hlavou oblohu s hvězdami,
místo stolů a židlí v místnostech školní budovy
měla bych louky poseté lučními poupaty.

Místo neobratného hledání smyslu života
bych sbírala sluníčkem živené
plody voňavého léta.

Místo, kde by mi bylo krásně
bez ohledu na počasí,
s pocitem že už nic lepšího není.

Ale možná ještě lepší,
než najít takové místo by bylo,
najít člověka,
se kterým by se všechno kolem mě
na to samo proměnilo...
Autor Morgana la Fay, 08.06.2007
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Isobel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné myšlenky. Jsou mi hodně blízké.

21.01.2008 11:31:00 | Isobel

ale pokud se do psaní vážně zažereš, tak máš ještě co vychytávat.. ale vážně, některé myšlenky vypečené..

08.06.2007 12:38:00 | fialová

joj, to už je lepší..

08.06.2007 12:37:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí