Rozkvetlá louka

Rozkvetlá louka

Anotace: Básnička

Okvětní lístky tulipánu,
na rozkvetlé louce ztracené,
padají k zemi a plné šrámů,
končí v kalužích smočné.

Rozpustilé včelky dovádí v krajích,
kde mísí se barvy tepla s vůní jara,
a krásní ptáci, jenž letěli na jih,
vracejí se z pouští Masai Mara.
Autor BlueBird, 08.06.2007
Přečteno 526x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezke, je to krasa kdyz mas oci a vidis vsechno jinak nez ostatni.

08.06.2007 10:52:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí