Pravda

Pravda

Anotace: Tato básnička se vztahuje k mému blogu o TWC .

Tvojí blízkost nesnesu , snad se nad to povznesu .
Hlava se mi točí , bráška valí oči .
Už vidím jen mžitky , v puse cítím blitky .
Zase kvůli Tobě piju , doufám , že rána nedožiju .

Tvůj obrys se ve tmě ztratí , můžu ti prosím říkat : Zlatí ?
To já jsem přirozená autorita ! Avšak teď mě pohltila nervozita .
Mám už vážně chuť se vším praštit , čelo jen nepříjemně svraštit .
Mám sraz s jednou krásnou kočičkou , ale raději bych si hrál s tvou hvězdičkou .

Pak bych zajel pod ní , postupně , den po dni .
Ale může se tohle někdy stát ? Můžu tvojí postel stlát ?
Tvoje tělo zahřívat , horké chvilky zažívat ?
Mohu věřit v cosi , že zachární mě kdosi .

KOMM UND RETTE MICH
ICH KANN NICHT OHNE DICH

Tady mojí zpověď máš , no tak , co s tím uděláš ?
Mám chuť křičet do nebe , Bille jdu si pro Tebe !!!
Autor Neilinka, 08.06.2007
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí