ostrý parfém

ostrý parfém

Anotace: ...

Černou barvou skryla jsem,
to co skrýt se dá,
ostrý parfém, ten co znala jsem,
teď jen lehcce cítit se dá.
Černá barva skrývá vše,
smrdí lihovinou, smít se nedá,
lihová fixa jezdí po dopise,
i tím láska vyznat se dá.
Dlouhá slova kdo pak píše?
podle písma lehce poznáš, že jsem to já.
Ostrý parfém, lihová fixa překryla,
smrt pod deku se zakryla,
nechce vylézt bojí se,
lihové fixy, v koutě krčí se.
Jen pár čar a je po ní,
ale i po všech barvách, sametových,
černou barvou skryla jsem to, co skrýt se dá,
moje smrt se ze svěho kouta zvedá.
Autor Vell, 08.06.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí