Královna

Královna

Anotace: ...

Šla jsem v zámku po dlažebnách kostkách,
při každěm klapnutí podpatku zvířil se prach.
ty kostky střídaly se,
černá, bílá zdá se,
jako šachovnice.
Při každěm klapnutí zvířil se prach,
jsem jen královnou ve svých zakletých hrách.
Autor Vell, 08.06.2007
Přečteno 226x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí