Pastička na myši

Pastička na myši

Můj život je jak pastička na myši.
Jednou zklapne a co po nás zbude.

Riskuju a to není málo,
za kus pohlazení mně to přece stálo.

Jsem jako myška prahnoucí po sýru,
připravena na velkou hostinu.

Rozum mně říká,
konkurence je veliká,
obezřetná buď,
na špíček nesedej a proto doma buď.

Myška nejspíš nevěděla,
na pamlsek naletěla.
Teď má v očích slzičky,
smočily jí tvářičky.

Můj život už není pastí,
našla jsem cestu štěstí.
Autor devcatko z jetele, 08.06.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Někdo štěstí chytí hned,
někdo za chvíli.
Však nejhůř se má ten,
kdo jej nikdy nechytí.

17.06.2007 18:06:00 | arya

tak držím pěstičky, abys z tý cestičky nesešla ;o)

08.06.2007 19:20:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí