Divadlo utopie

Divadlo utopie

Anotace: aneb o smrti versus životě... Jeden umírá, ale druzí ještě nechtěj žít.

Měla jsi slzu na líčku.

Sny ve víru valčíku
horoucně zulíbaly
L na máminém srdíčku.

Páry bílých holubic
vylétly z hrudního koše,
jako by mír svolávali
strážní andělé,
co zdají se býti vymyšlení.

Byla poslední jiskra v očích.
Byla poslední myšlenka.
Byla poslední démantová třpytka.
Byla Tvá.
A není již tomu tak.

Když vylétaj všichni andělé
zpátky na zem, padají ze snů.
Když nastává jediná chvíle.
Když mizí den po dnu.
Když jsi tu jen tak napolovic.
Když roste kvítí v lednu.
Když vnímám Tě a chci už víc.
Ty se jen odrážíš od jezera.

Měla jsi slzu na líčku.

Chci být s Tebou, ale Ty toužíš být sama.
A nebe podobno dramatickým kulisám
mění se podle herců.
Ale Ty neumíš předstírat.
Bolest.
Lásku.
Život...
Autor Jasmin de Paris, 22.04.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už jsem to říkal, je mi smutno a tak po tom tvym malym městě chodim jen tak levou pravou šourám listí sem tam se letmo dotnu omítek některýho z domů těch malých uliček kde se dá lehce zabloudit když nedávám pozor a čtu ze starých otrhaných plakátů jako třeba z tohodle na divadlo utopie třeba ještě hrajou za 100 co mám po kapsách...

17.10.2005 21:24:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí