Ďáblova duše

Ďáblova duše

Anotace: upsat se ďáblovi, toť smrtelný hřích...

Běžela holčička kolem vody,
Ačkoliv vůbec neví kudy,
Jediný cíl co v srdci má,
Ukončit život jak se dá…

Proč však co žene jí k tomu??
Ďábel v duši, temnota na srdci..
Ne..není ti pomoci..

Slzy jí stékají, jsou však černé,
Nejsou křišťálově světlé.
Takovou duši měla dřív,
teď jí však tíží velký hřích,
upsaná ďáblovi

..sbohem Liz..
Autor Laivindil, 08.06.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké,asi se taky upíšu ďáblovi

13.09.2007 22:11:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí