Výčitky

Výčitky

Anotace: pořád si myslím, že vyčítání bolí a je zbytečné

Ze všeho nejvíce
bolí výčitky.
Nezuješ se z nich.
Neutečeš
dopředu ani zpět,
jen bolest roste
ze semene trpkých vět,
co rozšířily naše poznání,
vypálily nové vzorce chování
a předsevzetí,

že já udělám všechno jinak,
že nevyčtu, co jednou dám,
že favour ráda udělám,
že nevyřknu ze slov věznice.

Výčitky bolí
ze všeho nejvíce.
Autor Heda, 22.04.2005
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí