Vlastenec vlastence

Vlastenec vlastence

Anotace: ...---...

Povídal vlastenec vlastence
my večer sejdem se při sklence
neboť ta vlastenka Vlasta
každý den příkladně chlastá

pak vede jen moudré debaty
jak dostat zas zemi pod dráty
spojit elektrickým proudem
svá slova prokládá čoudem

vlastenec jen vážně přitaká
nejprve vyženem cizáka
vyhlásíme potom právo stanné
Panebože ať už se to stane!
Autor Heron, 08.06.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí