truchlící nad dočasnou samotou dní

truchlící nad dočasnou samotou dní

Anotace: v okamžicích největší bolesti vzpomínáme...

bez soucitu
plna snů o umírání
v mezích zamilovanosti
nepřestávajíc žasnout
nad pohledy z výšky

obrána o pocity štěstí
ležérními muži v oblecích
/my si tykáme?/

svévolná
s pohyby v před
časoprostorem
proplétající se nekonečnem
obávaných dní

nepodléhající outoritám
bez dívčích mašlí
svazujících vlasy
prvoplánovitě

lapající po dechu
neschopná udržovat tempo
energie růžových slonů

v porcelánu...
Autor ztracená, 08.06.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, co stojí za nepříliš pozitivním hodnocením této básně, ale mne uchvátila... asi tou pravdou...

28.06.2007 17:00:00 | Qee

taky nepřestávám žasnout nad pohledy z výšky..

09.06.2007 10:05:00 | animovaný medvídek Pů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí